top of page

Over mij

Ik woon al van jongs af aan in Nederland maar ben geboren in Thailand waar mijn roots liggen. Dankzij mijn culturele achtergrond ben ik opgegroeid met het leren van het belang van de balans tussen lichaam en geest. Verbinding is essentieel en daarom heb ik een holistische visie. Holistische geneeskunde is geen methode, maar een kijk op geneeskunde. Het betekent dat je je richt op de hele mens (holos); het lichaam, de geest én de ziel. Als deze onderdelen niet met elkaar in balans zijn, kunnen er verschillende fysieke en/of emotionele klachten ontstaan.

Door de jaren heen ben ik veel bewuster geworden. Mede door enkele moeilijke momenten in mijn leven onder ogen te zien. Ik heb niet alleen meer ontdekt over wie ik ben, het is ook duidelijk geworden wat ik wil doen en wat echt belangrijk voor me is: verbinding. Daarom besloot ik anderen te helpen hun balans weer te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we een betere verbinding met onszelf maken, het ons een gelukkiger en beter mens maakt. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de mensen en de wereld om ons heen.

Ik ben intuïtief aangelegd en mijn intentie tijdens elke behandeling is verbinden. Ik ben een gevoelsmens en voel sterk aan waar blokkades zitten. Als je ervoor open staat, kan ik je helpen. Wanneer je in contact bent met jezelf, gaat je energie stromen. Ruimte ontstaat wanneer je in verbinding staat met jezelf. De ruimte om te zijn wie je bent en je bewust te zijn van dit moment, waar vrijheid en creativiteit vrij kunnen vloeien en je je kracht kunt voelen en ervaren. Dit proces kan ik ondersteunen.

Belle_shotbyKaya-10.jpg
Belle_shotbyKaya-30.jpg

Toen ik zelf een fertiliteitstraject in ging, heb ik meegemaakt dat zwangerschap niet vanzelfsprekend is. Ik ervoer deze periode als heel intens en eenzaam. Van daaruit ben ik mij gaan specialiseren in fertiliteitsmassages. Ik doe dit met veel passie om vrouwen fysiek en emotioneel te kunnen ondersteunen in zo’n heftige periode.

De behandelingen die ik geef combineren verschillende vormen van helende energetische massages waarbij verbinding en ontspanning centraal staan. Ook de verschillende zintuigen spelen een belangrijke rol.

De meeste behandelingen vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Koog aan de Zaan. Ook masseer ik regelmatig op locatie, tijdens yoga-workshops en retreats op bijzondere locaties.

bottom of page